Meta: Protesta tek incineratori i Tiranës jo për mobilizim njerëzish, por per të denoncuar krimin -incineratorI ftuar në “Ora e Betit” në RTV Ora, nga Betit Njuma, kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta u shpreh se Proteta Tek Incineratori i Tiranës nuk ishte për mobilizim njerezish. Ai tha se në atë vend nuk ka Incinerator dhe se ai është një vend krimi, ndërsa theksoi se drejtësia nuk është duke vepruar. Meta: Protesta Tek Incineratori kishte një Harmoni Mes Vendndodhjes Që është Një skenë krimi, po ashtu edhe panelit dhe expozimit të disa fakteve që ka kjo çështje. Nuk kishte ideja për të mobilizuar njerëzit, sepse aty hapësira është e kufizuar dhen ndodhet pranë sharres. Po ne ishim aty për të kthyer vëmendjen tek një krim. Partia që unë sot drejtoj sot e ka denoncuar plot 559 ditë më parë në SPAK. Edhe unë vetë nuk kisha qenë aty, për të parë nëse kishte apo incinerator, por nuk kishte. Por ama drejtësia nuk ka vepruar, dhe lekët e qytetarëve ikin nga këtu. Për më shumë lexoni në: ——————- Nga e marta 14 shtator 2021 ora 20:45 Beti Njuma nisi një rrugëtim të ri ku do të jetë autorja dhe moderatorja e emisionit me titull ‘Ora e Betit’ Do të jetë një emision i aktualitetit i fokusuar tek Shqipëria dhe Kosova, duke i parë ato si një hapësirë ​​e vetme, pranë dhe larg njëra tjetrës. Te ftuarit dhe debati do na ndihmojnë me refleksionet e tyre, për të kuptuar dritëhijet e një vendi contradiktor, në zgrip dhe prej 31 vitesh me sytë nga Europa Çdo të martë ora 20:45 në RTV Oran. Follow RTV Ora Website: www.oranews.tv Youtube Facebook: Instagram: #rtvora#oraebetit#betinjuma#politike .

Categories:

Recent Posts

Ecwid by Lightspeed