KLSH urdhër Bashkisë së Tiranës për incineratorin, të llogaritet fatura e depozitimit e incinerimit -incinerator#oranews #erionveliaj #klsh #incineratoritiranes Kontrolli i lartë i shtetit i ka kërkuar bashkisë së Tiranës të reagojë për të ndalur pagesën në incineratorin e Tiranës sa i përket pjesës së dievegies së mbet Nou Dokumentin Prej 54 Faqesh, Saktësohet se pavarësht Kostos Sou pastrimit të Qytetit Prej 3,8 Miliardë Lekësh Pë Periudhën 2018-2020, Depozitimi dhe innerymi i tire ka faturën pourehere. Пор факти që në свалка ende nuk ka një мусоросжигательный завод ka bërë që KLSH të kërkojë ngritjen e një grupi pune në bashkinë e Tiranës për të nxjerrë përgjegjësitëak pët përjën e Një tjetër pikë mbetet nisja e bisedimeve me koncesionarin për të saktësuar tarifën për që duhet paguar pyr incinerimin. Kujtojmë Që Për depozitimin Në Landfill DHE Për Incinerimin Në kryeqytet paguhen 29 euros per ton. Një tjetër shqetësim i ngritur në raport ka të bëjë edhe me mungesën e konsultimit me publikun. Edhe pse konsiderohet një çështje sensitive result se nuk ka pasur as diskutim me komunitetin apo grupet e interesit. Gjithashtu nga shqyrtimi i dokumentacionit në dispozicion rezultoi Studimi i Fizibilitetit nuk përmban nënshkrimin e të gjithë anëtarëve të komisionit ku mungon përfaqësuesja e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Enegjisë dhe një prej përfaqësuesve të Bashkisë Tiranë. Për më shumë lexoni në: Follow Televizionin Ora News Website: www.oranews.tv Youtube Facebook: Instagram Twitter .

Categories:

Recent Posts

Ecwid by Lightspeed