35 million euros for landfill, Oposit zbret në terren, nuk ka incinerator në Tirana vetem riciklim -incinerator#oranews Procedura për të cilën kjo kontratë konçesionare është kryer dhe facti i 135 pagesave nga thesari i shtetit për 35 milionë eur, sot nuk po kryhen. Akuzat se bashkia e Tyrant ka paguar për një punë të pakryer në dump e Tyrant opozita i ka faktuar në terren. Në vizitën në territorin ku është dhënë leja e koncesionit Jorida Tabaku kërkoi shpjegim nga administrate sa i përket zbatimit të kontratës. Fajin për mos realizimin e plotë të kontratës punonjësit ia veshin bashkisë. Pse e ka dhënë lejen me dy vite vonesë bashkia e Tiranë. Pse nuk i ka bërë më heret procedura” – tha Jorida Tabaku. Nga pamjet duket qartë se në këtë zonë përpunimi i mbetjeve është i njëjtë me atë që Erion Veliaj ka prezantuar vite më parë, por me ndryshimin sea pagesa ëhstë bërë shumë më e lartë. Për ironi të fatit përballë deputetëve u vunë të njëjtët persona që pak muaj më parë nuk lejuan inspektimin në territory. Gjetjet e parlamentarëve do të diskutohen në përfundim të hetimeve mes deputetëve, e më tej mendimet e palëve do ti dorëzohen SPAK i cili tashmë është në vijim të hetimeve në koncesionin e fierranit dhe. Pas mbylljes së dosjes së Elbasanit në arrest me burg qëndron ish ministri mjedisit lefter koka ndërsa aksionerët Stela Gugallja, Klodian zoto janë shpallur në kërkim ndërkombëtar Për më shumtvë lexoni Websites: .

Categories:

Recent Posts

Ecwid by Lightspeed